26.04.2024 - 11:56 Dobrodošao Gostu
  Zdravo Gost  Novi kupac? Startujte ovde  
Nedavno Pregledano
Nema pregledanih proizvoda
box
Često postavljana pitanja:
  1. Kome je namenjen Batajnica.RS ?
    Batajnica.RS je namenjen prvenstveno građanima Batajnice i okolnih mesta kako bi lako ponudili/kupili proizvod ili uslugu u svom komšiluku. Batajnica.RS je namenjen oglašavanju proizvoda, polovnih stvari, usluga ili bilo čega što korisnici, bilo fizička ili pravna lica, imaju da ponude ili potraže u Batajnici i okolini. Batajnica.RS Vam nudi lak način da se oglasite na internetu.
  2. Da li je oglašavanje besplatno?
    Da, postavljanje običnih oglasa je potpuno besplatno! Pored običnog oglašavanja postoji mogućnost i plaćenog promovisanja oglasa, kao što je isticanje oglasa na vrhu pod kategorije (firmi) određen broj dana, baner, ili isticanje u odnosu na druge, obične oglase. Nakon uspešne prodaje Batajnica.RS ne naplaćuje nikakvu proviziju.
  3. Kako da postanem korisnik Batajnica.RS?
    Registracija je maksimalno pojednostavljena i dešava se prilikom postavljanja prvog oglasa ili firme. Neophodna je da bi vam kasnije omogućila da lako pronađete vaše oglase, kako biste ih izmenili ili obrisali. Prilikom registracije potrebno je popuniti Korisničke Informacije, i to: Korisničko Ime (Ime koje ćete koristiti na ovom sajtu), Ime, Prezime i Telefon (kako bi korisnici sajta mogli da vas kontaktiraju), Adresu elektronske pošte (e-mail) i Lozinku (koju ćete kasnije koristiti za logovanje Batajnica.RS ) i na kraju Rešite mozgalicu (radi vaše i naše sigurnosti).
  4. Kako da postavim oglas?
    Klikom na link Oglasi u gornjem meniju bilo koje stranice počinje postavljanje oglasa. Najpre će vam se otvoriti stranica za logovanje. Ako se još niste registrovali onda se po kliku na link Registracija, koji se nalazi na levoj strani, otvara forma za registraciju. Nakon uspešne registracije prelazite na postavljanje oglasa. U formi možete izabrati kategoriju, uneti naziv i opšte podatke o oglasu, kao i cenu. Poželjno je da unesete i slike (jpg ili gif, do 4MB, u rezoluciji ne manjoj od 480x320piksela) jer one privlače posete i samim tim povećavaju uspeh vašeg oglasa. Možete da postavite neograničeno puno oglasa, koji će biti vidljivi do 6 meseci ili sve dok ih sami ne obrišete preko Moj Nalog stranice.
  5. Koliko dugo ostaje moj oglas vidljiv?
    Vaš oglas ostaje na Batajnica.RS sve dok ga sami ne izbrišete iz vašeg naloga (link Moj Nalog u gornjem desnom uglu svake stranice). Promovisani oglasi se svakog 60. dana besplatno obnavljaju tako da se zadržavaju sve dok ih ne obrišete iz vašeg naloga.
  6. Kako da nađem svoj oglas? Kako da izmenim ili obrišem svoj oglas?
    Preko strane Moj Nalog (link u najgornjem meniju svake stranice) i klikom na link Moji Oglasi (desni meni) nalazite Vaše oglase. Pored svakog oglasa je link koji vodi na stranicu na kojoj je on vidljiv za druge korisnike. Oglase možete brisati ili menjati klikom na odgovarjuće dugme desno (Izmeni, Obriši).
  7. Zašto je neophodna deklaracija?
    Po Zakonu o oglašavanju Republike Srbije, član 11. oglašivač je dužan da licu koje objavljuje odnosno emituje oglasnu poruku uz oglasnu poruku dostavi i deklaraciju sa svojim podacima. Unos i kontrola ličnih podataka su neophodni i da bi se sprečile zloupotrebe i podigao nivo bezbednosti korisnika.
  8. Kako da promenim podešavanja i podatke za svoj nalog?
    Preko strane Moj Nalog (link u najgornjem meniju svake stranice). U meniju (Moj Nalog) sa desne strane možete izvršiti sledeća podešavanja vašeg naloga: Informacije o Nalogu - možete menjati vaše podatke: ime, telefon, email adresu i lozinku. Moje Narudžbine - pregled svih narudžbina proizvoda ili usluga koje ste izvršili preko Batajnica.RS. Moja Ocena Proizvoda - pregled ocena i komentara koje ste ostavili za oglase na ovom sajtu. Moje Želje - pregled svih oglasa koje ste vi dodali u "Moje Želje", kako bi ste ih kasnije lakše pronašli. Moji Oglasi - pregled svih Vaših oglasa koje možete brisati ili menjati klikom na odgovarjuće dugme desno (Izmeni, Obriši).
  9. Kako mogu da pretražujem oglase?
    Oglase možete da petražujete tako sto ćete kliknuti na odgovarajuću katergoriju u levom meniju a zatim na odgovarajuću podkategoriju ili firmu. Oglase takođe mozete pretraživati i koristeći pretrazivač na vrhu svake stranice. Nakon dobijene liste oglasa možete (levi meni) suziti kriterijum pretrage, na osnovu cene, marke i ostalih parametara.
  10. Zaboravio sam svoju lozinku, sta da radim?
    Na stranici Prijava kliknite na link Zaboravili ste Lozinku?. Lozinka će vam biti poslata na e-mail adresu sa kojom ste se registrovali.
  11. Kome da se obratim za pomoć u slučaju da imam pitanja ili sugestije?
    Najbrži način da nas kontaktirate je preko kontakt forme, klikom na link Kontaktirajte nas koji se nalazi u donjem levom uglu svake stranice.
  12. Kako Vam možemo pomoći?
    Batajnica.RS omogućava posetiocima sajta da pregledaju i naruče Vaše proizvode i usluge!
  13. Kako da postavim podatke o firmi?
    Lako, klikom na link Dodaj Firmu !
box
Početna | Mapa Sajta | Prava i Uslovi | Zaštita Privatnosti | Kontaktirajte nas
Sva Prava su Rezervisana. www.batajnica.rs
cart cart cart cart cart cart
Powered by AJDF
2543